tårta + presenter ;)

halloj!
har haft släktkalas nu ikväll :P det var jätte trevligt. vi åt tårta & mat det var super gott. jag har fått : pengar,kläder,armband,cd skiva (eric saades). jag blev jätte glad! :D Men jag fyller ju inte förens imorn så då får jag mer av mamma,pappa & syrran <33 jag hoppas att jag får en systemkamera!!!! men jag tror inte att jag kommer få det,tyvärr:( sånna är ju sååååååååååå dyra! skriver mer imorrn och det kommer bilder på grejerna någon dag också ;)

Puss !! / E

idag

Idag:
♥ Skola
♥ Släktkalas kl 18:00 :)

Imorgon:
♥ FYLLER ÅR!! :D
:love:



/ Elin <3


Så varmt...!

Det är verkligen jättevarmt ute men ändå så sitter jag inne men med öppet fönster för att inte svimma! Idag har jag tränat, ätit och efter det åkt till Andrea med pantpengarna som jag och Klara hade samlat in. Ska dit på maskerad dan efter att vi slutat skolan. Vi slutar på onsdagen men jag vet att många som slutar på torsdagen, när slutar ni?

Bild från när jag var i egypten:

Saknar det så jäkla mycket!!!


Ge era mammor en extra kram idag för det förtjänar dem!!

Födelsedag snaaaart!

På tisdag fyller jag år! Längtar jätte mycket :p Hoppas att jag får det jag önskar mig...
På måndag då ska vi ha släktkalas för mig,hihi.  
                                                   

(från google)

Puss / E

peppkväll! ;)

Kom hem från peppkväll för typ en halvtimme sedan. Det var sjukt roligt!! Vi har svarat på jätte roliga frågor om tränarna,bakat en liten tårta, hittat på en sång ,letat efter massa grejer + vi tittade på film från trängar mm. :D
<33 Mitt lag bestod av Fanny , Sara, Sofia, Agnes & jag och vi hete spykossa, haha!!♥ Asså om 1 vecka är det USM,helt sjukt ! Men det ska bli så jävla roligt!!!!! Imorgon ska jag in till stan en sväng med pappa och fixa några ärenden :P Sen ska jag till farmor & farfar m syrran vi ska sova där.
Orkar inte skriva mer nu-.-

Puss&Kram / Elin <3


Friidrottsdag!

Tar cykel till Amanda och shara snart och efter det så åker vi till Hässelby IP!!

Hoppas det går bra för mig och min klass!!

//L


Outfit


 Rosa Lacost linne från Thailand & Vita D&G (dolce&gabbana) shorts från Mallorca <3                                         


Jobbig dag imorgon!

Tjabba alla läsare!
Imorgon är det tisdag och en jobbig dag för mig.. Jo för :

8:30 samlas med idrotten på något ställe och orientera i typ 1 timme (?)
9:45 kanske(?) tillbaks på skolan och duscha + byta om
10:10 - 10:55 spanska.
11:00 typ(?) börjar väll NO:n då vi ska ut i skogen
12:00 äter lunch ute i skogen för vi skulle ha med oss lunch,jag har plättar m sylt.mums!
14:50 (hoppas jag!!!) vi är tillbaka

Och sen ska jag på gympa,åker hemifrån ca 15:30 :P
Och sen på onsdag ska vi in till Gamla Stan för att typ stadsvandra med skolan.

Hoppas hoppas att det blir bra väder imorgon & på Onsdag !!!!!
Ska se Top model 13 & Norska hollywoodfrur idag :D

Puss / Elin


(bilderna är från google)                                   Ungefär såhär ↑ ser jag ut när vi har Orientering!

Träkvistaskolan!

Tjena tjena!! Idag följde jag och Amanda med lärarna till Träkvistaskolan på Ekerö för att få veta mer om de arbetssätt de andvänder där, eftersom att vår skolan typ ska införa det nästa år;) Arbetssättet går ut på att man bara har ett ämne en gång i veckan och då har man det 3-4 timmar i sträck inklusive raster då och då. Det verkar bra men nakdelen som jag och alla andra i min klasss nog kommer att tycka är dåligt är nog det att om en lärare är sjuk den lektionen och man ska haprov veckan efter så kan man inte fråga vikarien eftresom att hon/han inte vet?? Speciellt ocm man då får betyg som vi får!!!
Man får väll se hur det blir och hoppas på det bästa!


Min nya smyckeshängare som jag gjorde i 6:an men inte hängt upp förän nu för att jag kände att mina smycken var ett enda stort kaos!!:


                                                        Jag idag:




Baj baj!


teater :)

Har precis kommit hem från två kompisars teater uppspel. Dom gjorde " Harry Potter och de vises sten", shiiit den var skit bra värkligen! :D Ska snart äta,det blir köttbullar m potatis elr pizza. För jag fick köttbullar i skolan ;-)


puss / E

stan

Har varit i stan idag :) Vi var inne i typ 5 st H&M affärer . För jag hittade inte min klänning som jag skulle ha på skolavslutningen! :@ Men tillslut hittade jag en annan klänning, bilder kommer sen. Idag var det ingen träning,skönt. Fast vi hade träning igår istället :P. Åhh snart är det USM ,bara två veckor kvar :D


Bara 13 dagar kvar till usm! :love:


(En bild från USM förra året)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Just nu: Tittar jag på SM i gymnastik på webb-tv:n på gymnastik.se :D Go bromma Go bromma! :love:


// Elin <3



Picknick!

Idag åt jag och min syrra frukosten på en filt i gräset. Det var super mysigt och det var vi 09.30 ungifär och det var 25° ute då!!I eftermiddag så har jag en extraträning i Enskede eftersom att hallen är stängd:( Inte kul eftersom att man hälst inte har träning på Lördagar!!!









Puss & Kram♥


♥♥♥



Pussar E 


tyst...

bloggen är så tyst nu :/ vi har inte skrivit på länge och vi har bara 2 besökare varje dag!
det går helt enkelt dåligt...


idag fredag: sol sol sol & mera sol! så jäkla skönt! :D typ 24 grader  ute,najs.


Puss / E


Sol svett och glass

100° ute var det idag och jag svettdes flera liter fast jag gick i kiol idag. Vi var ju i stan idag då såg jag jossans lillasyster Amanda som var där med sin klass. Hon går i 3:an tror jag.

Så här såg jag ut idag. Det blev lite dåliga biler men det får ni ta...!


Min lilla älskling som får en garvattak när hon ska poasa(stavning)!!    (igår)

Gullegrisar!!            (Idag)

Några i min klass som tittar efter Linus tappade slips som han vick av en äklig gubbe på tunnelbanan(vet ej varför?)                      (igår)





Solong!!



Linda♥


Slussen eller Kungsträdgården? Vem vet??

Den här veckan har jag stockholmsprojekt i skolan och imorgon och på onsdag så ska vi åka in till slussen och kungsträdgården men lärarna har inte sagt vilket min klass vi åker till först? Kommer få apabrottom (ofta man säger så)!!
I söndags efter träningen åkte halva gruppen hem till Angi. Vi ska tävla med två lag och mitt lag hade då peppkväll.

Bilder därifrån:

Hellå!!

sweeet!


haha



//L


långhelg :)

Ja det är en långhelg den här helgen,najs najs!Jag + syrran är hos farmor & farfar för mamsen och papsen är i London <3 :D Lyckoos dom.. Men dom har köpt Rosa Converse till mig <3 Jag har inte orkat skriva på ett tag -.- men skit i det ;)
Blir tyvärr ingenbild, har lite bildbrist :S


Puss på rummpen!

/ E

Badat idag & det var sk*t kallt !!!!!!!


monday morning [:


God morgon för er som inte har gått upp! Jag gick upp kl kvart i åtta idag ;) För jag börjar kl 10:10,najs najs. Går till skolan ungefär kl halv tio för min kompis är där från åtta,så jag gör lite sällskap + att det är tråkigt att vara hemma. Ja det blir en vanlig dag i skolan,hoppas att vi filmar hela so lektionen ^^ Fast jag tror vi ska göra det... Det går bra med våran so film i skolan & det känns toppen! Ikväll ska jag,mamma & syrran vara lite barnvakt åt min minsta kusin <3 Det kommer bli roligt + att jag ska börja packa eftersom jag & syrran ska till farmor & farfar från onsdag till söndag. :) Det kommer bli roligt.
Har inget mer at säga nu

Puss/ E


Söndag.

Idag är det söndag,& det har varit träning :D Jag känner att det inte gick så bra :/ Asså jag känner att det går dåligt just nu !!! Men nu måste jag köra bra & vara peppad + taggad till USM!:love: Jag är ju med i friståendelaget ;) Men men,har gjort ganska mycket grejer idag. *är stolt* haha. Imorgon är det skola.. -.- Fyfabian,fast veckan blir bra.


om några min kanske 15 min ska jag fixa bilder till fototävlingen i gympan! :P

Puss på rumpen! / E

Sjukling:(

Ända sen i fredags fram till nu så har jag mått piss!! jag och sshara har blivit smittade av "Amanda smittobäraren". Från halv 2 och fram till nu kl:16.15 så har jag suttit vid datorn och skrivit om Milano i SO´n. jag är sjukt stålt över mig själv eftersom att jag är så sjuk men ändå lyckas skriva så mycket och så länge.


Jag idag (vill helst inte synas):



//stumperumpen

Bästa comhem reklamen! ;)



bilder♥



Necessär♥

Jag blev klar med min necessär i slöjden för två veckor sedan,men jag fick tillbaks den idag :)

Visst blev den fin ? (komentera)

Puss / Elin


234.50 kr

Japp det är vad K och jag har sammlat in hitils i pant men vi räknar med ca:234.50x3 till minstför vi har redan lika mycket till pluss flera hurs vi inte gått till;)!!

Det här blir vad jag och min syrrakommer att äta nu när vi är ensamma hema ikväll;)

Smarrit!!





//Linda


najs med fredag :D

Rubriken säger ju allt ,så jäkla najs med fredag! ;) Nu är det inte många veckor kvar sen är det sommarlov!! Shiiit vad jag längtar till sommarlovet... Aja,idag har jag varit i skolan. Efter skolan kl 16:00 - 17:00 testade jag på tennis. Det var roligt men jag kommer ej att fortsätta. Men jag ska äta lasange om typ 10-5 min,gotti gott! Och ikväll ska jag titta på Talang & Modern Family:) Imorgon ska jag iväg till Vällingby med 2 kompisar,ska nog inte köpa något speciellt.Men jag ska titta på ballerina skor och avslutnings klänning :P

Vi hörs!

:love: / E

förkyld :(

Känner att jag är extremt förkyld,inte kul! Men jag ska träna ändå,det är USM snart så jag måste träna!! :D
Imorn är det fredag<3 Nice med fredag, ska även testa på tennis imorgon med två kompisar.
I helgen ska jag:
Lördag: Shoppa med en kompis & ja typ inge mer.
Söndag: Trääääning!

Imorn ska min kompis på Lady Gaga konserten,är avis på henne :love:

Puss! / E

5/5


Kom hem från skolan för ungefär 10 min sen. Vi hade jätte skön dag idag :P Vi började med svenska kl 9:50,senhade vi lunch kl 12:00 och efter det hade vi håltimme i 2 timmar och sen hade vi livskunskap. Så jag och tre kompisar gick och köpte mat på pizzerian/konsum:D Jag åt pastasallad m kyckling från konsum,det var jätte gott<3
Nu är potatisbullarna i ugnen så jag + syrran ska äta om 15 min ca. Sen är det friståendeträning! Nice.

Vi hörs! Puss

/ Elin


DW + lääxor.

Har precis duschat av mig. & träningen gick bra.
Men nu ska jag borsta håret xD
Sen ska jag göra mig en kopp te och se på Desperate Housewifs :D :love:
Ska göra en liten läxa i pauserna:P

Måste gå nu!

Puss / E

jag är ett GLASSMONSTER!


Har precis käkat upp det! & det var gott kan jag säga! :D

Love / E :love:

Tandläkaren gick bra!

Idag kl 14:00 var jag hos tandläkaren. Det gick bra för jag hade inga hål. Men det var lite svårt att ta kort i munnen på ena sidan :/ Men tillslut gick det bra! Har haft so hela dagen idag. Det har varit roligt för min grupp har börjat filma dom olika länderna,idag filmade vi Alperna,Egypten & Haiti! :D Det har varit jätte roligt! Imorn så är det tisdag,för mig är det skola som vanligt och sen träning. Är sjukt taggad för att köra Tsuka imorn! Hoppas att vi kör det. Men tror att jag inte hinner blogga imorn,men slänger nog in ett inlägg på kvällen om jag orkar. Slänger in en bild på min outfit också :P

Dagens outfit:

Kofta- Ullared :P
Linne- H&M
Leggins- H&M
Strumpor- H&M

Puss på rumpan!

/ Elin♥

Kl:16.00

Ja det är då jag ska träffa Klara hemma hoss henne och gå och "hämta" burkar hos folk;)

Idag hade vi so och sv men våran sv-lärare var sjuk så vi fick gå hem. På so´n så har vi börjat med ett sista arbete innan vi slutar skolan. Alla ska älja en stad och då ska man göra en sårts reseguid eller planch. Jag har valt modestaden MILANO och jag har redan börjat med min reseguid.





Jag idag:



Linne= H&M
Shorts som nästan inte syns= H&M
Leggings= Lindex
(tror jag)
Halsband= Gjort av syrran för "100" år sen



♥Linda

So projekt :-)

Imorn har vi so typ heela dagen.
Men för typ första(?) gången ska det faktis bli roligt!
För vi ska åka "jorden runt" och besöka massa länder.
Så min grupp och jag ska göra en film ;)
Vi ska låtsas att vi åker till Grekland men vi ska bara vara på en strand nära där jag bor :P
Så imorn ska vi börja filma. Men jag ska till Tandläkaren kl 14:00,det ska inte bli speciellt roligt.
Hoppas jag inte har några hål eller något annat :/
Men annars blir det en "Vanlig" måndag för mig.
Min "vanliga" måndag ser ut såhär:
Börjar kl 10:10,fett skönt!
Vi ha so hela dagen men först mentorspass.
Vi ska filma på so:n,ska bli roligt.
Slutar kl 14:35 (men ska till tandläkaren kl 14:00,så jag slutar då)
Sen gå hem,sitta vid datan & göra läxor.
Titta på Håkans bar kl 20:00 sen Svenska hollywoodfruar kl 21:00
Där imellan gör jag läxor och hoppar studsmatta :D

Okej,det var kanske lite tråkigt att lyssna på det !?
Men en rolig sak är att jag körde TSUKA på träningen idag! Är jätte nöjd♥
Det är när man gör en rondat med salto på bordet :P
Ni kanske inte fattar..

Byebye / Elin :love:

Tsuka-suck!

Jag skulle köra Tsuka idag på träningen men jag vågade inte eftersom att det var ett halvår sedan jag körde sist. En Tsuka är när man kör: rondat salto på bord.

När jag kom hem efter träningen gjorde jag NO lite annat. jag tror att jag ska titta på någon film senare idag eller snart men vet inte vad?


//L





Välkommen! This is Elin...

Hej hej!
Namn: Elin
Favvo sport: Gympa,tränar 4 grr i veckan :love:
Favvo mat: Tacos,mums!
Favvo färg: Rosa
Gillar: Sommar,bada,vara med kompisar,träna,shoppa & mycket mer!
Ogillar: Spenat,broccoli,när det går dåligt på gympan...

Jag och mina två kompisar har denna blogg :D
Dom två andra heter Jossan och Linda.
Jag ska försöka att skriva 1 inlägg per dag,
men jag hinner ibland inte för jag tränar så mycket
och jag måste göra läxor.
Men nu har jag värkligen bestämt mig att jag ska vara aktiv
här på bloggen.



Puss / Elin♥

Välkommen till våran nya blogg!

:D

RSS 2.0